sâmbătă, 25 mai 2013

Data scadenta din anii frumosi de studentie

       Va spun cu toata sinceritatea ca sunt sociabil. Atat de sociabil incat la cea mai mica adiere de vant imi diversific si lista de persoane cu care vorbesc, iar pentru cei care sunt mai patimasi, acest lucru poate fi suparator. Si se mira ele cand azi le vorbesc si maine nu. Si ele cred ca-s superficial, cand de fapt m-a cuprins o nesiguranta, de vreo 7 ani incoace.
      Ca ieri pe inserat, imi atrage atentia o postare a unei fete cu convingeri discutabile. Era un text preluat de nu stiu unde, de la nu stiu care, de zicea ca il dezgusta repede femeia după ce o îngenuncheaza. Dacă nu-i păstreaza trează pasiunea, ea înceteaza să mai existe pentru el. Ca de asta nu se poate insura. I-am zis si colegei respective ca treburile cam asa stau. Ca unii mai docili sunt in stare sa intemeieze o familie, iar altii nu. Treaba asta insa, are si parti nasoale: nu poti avea parte de femei diferite la nesfarsit si treaba se strica dupa un timp. Lucru bun e ca nu dai explicatie la nimeni pentru ce faci si cu cine umblii.
      Si mi se intampla sa ma intalnesc pe strada cu febletea mea blonda, care ma face frate cu lupul la luna plina. Si dau s-o strang, s-o tin, sa n-o mai las. Am vrut sa-i musc obrajii s-o mananc, dar m-am multumit acum sa-i pup. O-ntreb de viata si de scoala, imi zice bine, bla bla bla...O vad frumoasa, dar o vad si rece, grabita si cam fara chef. Imi iau la revedere, pun ochelarii pe ochi in stilul Horatio Caine si urc Copoul.
       Ma gandesc acum ca eu cam pierd teren si trebuie sa imi schimb parerea despre viata. Ca si americanii dupa 11 septembrie, trebuie sa renunt la unele libertati pentru a primi in schimb siguranta si fericire. Da' n-ar fi fain? Si pana la urma cat sa ma mai cert cu batranimea ca sunt un Gica Contra? Cred ca o sa ma calmez cu timpul si voi adera la toate obiceiurile de origine bisericoasa ale societatii car, pana l-a urma, si-a dat interesul sa ma formeze ca om. Pacat ca te imbeti cu apa rece in anii tineretii, pentru ca o societate "open minded" e o utopie mai mare decat federalizarea Europei.

THE END...HAI PA!!!

De fapt, stai ca am un P.S. : Azi am mancat un covridog si am baut 2 cafele, una bucata cutie energizant si un Schweppes - Bitter Lemon, evident. Am stat la biblioteca s-am inghitit praf de document edit, am zis! Pluteste in aer presiunea disertatiei. Pluteste si se loveste de toti peretii din camera. Aici trebuie cafea, rabdare si tutun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu